About

de Bergeon ringmaatstok
de Bergeon ringmaatstok

De laatste controle met de Bergeon ringmaatstok

press to zoom
MOOI Custom Jewelry
MOOI Custom Jewelry

voor u en uw dierbaren

press to zoom
uniek sieraad creëren
uniek sieraad creëren

de laatste lootjes

press to zoom
de Bergeon ringmaatstok
de Bergeon ringmaatstok

De laatste controle met de Bergeon ringmaatstok

press to zoom
1/4

Mijn gift aan u is het uitzonderlijke gevoel dat uw sieraad speciaal voor u gemaakt is om er tijdens het dragen van te genieten. Als u weggaat met het gevoel dat u iets unieks hebt gekocht dan heb ik mijn doel bereikt.

Waar uw sieraad begint!

Hoe het allemaal begon

Graag wil ik met u delen hoe ik edelsmid geworden ben. Van kindsbeen  af was ik geïnteresseerd in het maken van sieraden. In 1996 ben  ik begonnen met mijn eerste avondschoolcursus goudsmeden. De eerste opdracht het uitzagen in een messing plaatje van een eigen ontwerp. Ik wilde alle aambeeld vormen verwerken tot een geheel - zo is het logo geboren. Het zegt eigenlijk precies waar ik voor sta met mijn werk, met alle technieken een mooi sieraad creëren die goed bij u past.

Later heb ik mijn vaardigheden uitgebreid door de opleiding Goudsmedemen te volgen  aan de Vakschool te Schoonhoven.

Mijn visie

Samen met u streef ik er naar een blikvangend sieraad te creëren dat bij u past. Uw keuze sieraad is zeer persoonlijk en iedere steen is in vorm en kleur uniek. De verschillende zettingen hebben ook verschillende eigenschappen. Filigrein met het zeer dunne draadwerk schept daarnaast ook een eigen subtiele sfeer.

Meestal markeert de aankoop van een sieraad een bijzonder moment in uw leven: een liefde, verjaardag, verloving, huwelijk, geboorte of herinnering aan een overledene. 

Uw juweel kan tijdloos zijn, de ring die bijvoorbeeld vandaag laat maken moet door uw achterkleindochter nog met trots en liefde gedragen kunnen worden.

Het is wettelijk niet toegestaan de tekst, de ontwerpen en de afbeeldingen van deze website geheel of gedeeltelijk te kopiëren of te gebruiken zonder schriftelijke toestemming de eigenaar Werkplaats Sint Elooi

  • Facebook Grunge